Ακαδημίες Seven Padel Club

Στόχος της Ακαδημίας, είναι να γνωρίσουν οι μικροί μας φίλοι το άθλημα το Padel, να αθληθούν και να αναπτύξουν δεξιότητες γύρω από αυτό, να δραστηριοποιούνται σωματικά με ασφάλεια και όλες τις απαραίτητες ανέσεις, και να προσφέρουμε τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να βγάλουμε μελλοντικά επαγγελματίες παίχτες Padel, που θα ακολουθήσουν αναγνωρίσιμη πορεία στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό!

Γνωρίστε τούς Προπονητές μας

Οι έμπειροι προπονητές μας, θα αναλάβουν από την αρχή την εκμάθηση του Padel σε όλες τις ηλικίες ξεκινώντας από τις ακαδημίες των 6+ ετών, και θα φροντίσουν να βελτιώσουν τόσο τις επιδόσεις σας, όσο και τον βαθμό ευχαρίστησης που σας προσφέρει το όμορφο άθλημα του Padel!

Καλλιόπη Βασάλου

Kaliopi

Σοφία Καλάβρια

Εγκαταστάσεις & Δραστηριότητες

Στο Seven Padel Club, έχουμε αγαπήσει ιδιαίτερα το όμορφο άθλημα του Padel. Έχουμε δει πλέον την αγάπη που δείχνουν οι αθλητές για το Padel, καθώς προσφέρει τρομερή σωματική άθληση, αλλά παράλληλα και φοβερή διασκέδαση! Αυτός ήταν και ο λόγος που δημιουργήθηκε αυτούσιο πλέον το Seven Padel Club.

Στο Padel Babolat Store, που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις μας, μπορείτε να βρείτε πλήρη αθλητικό εξοπλισμό για το αγαπημένο σας άθλημα από την κορυφαία εταιρία του είδους!

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες άθλησης των μικρών μας φίλων, οι οποίες θα πρέπει πάντα να συνοδεύονται από ασφάλεια, έμπειρους ανθρώπους και αγάπη και μεράκι, δημιουργήσαμε την Ακαδημία Seven Padel Club, για όλα τα παιδιά ηλικίας από 6 ετών και άνω.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τις εγγραφές, το πρόγραμμα και άλλες λεπτομέρειες, μπορείτε να καλείτε καθημερινά 09.00 – 15:30 και από 17:30 – 23.00 στο τηλέφωνο του Seven Sports Club 210-6030333.

The Seven Padel Club

Μοναδική προσφορά!

Για όλους τους πρωϊνούς φίλους του Padel, από Δευτέρα έως Κυριακή για τις ώρες 09.00-15.00, απολαύστε το Padel, 1.5 ώρα 8 ευρώ και 2 ώρες 10 ευρώ!