Τα πάντα για το Padel

Το πιο ταχέως αναπτυσσόμενο άθλημα στην Ευρώπη όπου αναμένεται να γίνει Ολυμπιακό άθλημα, δεν είναι άλλο από το Padel Tennis! Το Padel (πάντελ) συνδυάζει τένις, σκουός και ρακέτα. Είναι ένα απλό άθλημα για μικρούς και μεγάλους, ιδανικό και εύκολο για παιδιά.

Εγκαταστάσεις & Δραστηριότητες

Στο Seven Padel Club, έχουμε αγαπήσει ιδιαίτερα το όμορφο άθλημα του Padel. Έχουμε δει πλέον την αγάπη που δείχνουν οι αθλητές για το Padel, καθώς προσφέρει τρομερή σωματική άθληση, αλλά παράλληλα και φοβερή διασκέδαση! Αυτός ήταν και ο λόγος που δημιουργήθηκε αυτούσιο πλέον το Seven Padel Club.

Στο Padel Babolat Store, που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις μας, μπορείτε να βρείτε πλήρη αθλητικό εξοπλισμό για το αγαπημένο σας άθλημα από την κορυφαία εταιρία του είδους!

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες άθλησης των μικρών μας φίλων, οι οποίες θα πρέπει πάντα να συνοδεύονται από ασφάλεια, έμπειρους ανθρώπους και αγάπη και μεράκι, δημιουργήσαμε την Ακαδημία Seven Padel Club, για όλα τα παιδιά ηλικίας από 6 ετών και άνω.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τις εγγραφές, το πρόγραμμα και άλλες λεπτομέρειες, μπορείτε να καλείτε καθημερινά 09.00 – 15:30 και από 17:30 – 23.00 στο τηλέφωνο του Seven Sports Club 210-6030333.

The Seven Padel Club

Μοναδική προσφορά!

Για όλους τους πρωϊνούς φίλους του Padel, από Δευτέρα έως Κυριακή για τις ώρες 09.00-15.00, απολαύστε το Padel, 1.5 ώρα 8 ευρώ και 2 ώρες 10 ευρώ!