Οι Εγκαταστάσεις μας

Στις εγκαταστάσεις του Seven Padel Club, διαθέτουμε καφέ – μπαρ και 5 Γήπεδα Padel εκ των οποίων δύο πανοραμικά, με προδιαγραφές World Padel Tour, και ένα γήπεδο για αγώνες 1 vs 1. προκειμένου να γίνει ακόμα πιο ευχάριστη η παραμονή σας στον χώρο μας.

Καφέ – Μπαρ

Στις εγκαταστάσεις του Seven Padel Club, διαθέτουμε καφέ – μπαρ, προκειμένου να γίνει ακόμα πιο ευχάριστη η παραμονή σας στον χώρο μας, κατά τις αθλητικές δραστηριότητες των φίλων αθλητών τους, αλλά και για τον εφοδιασμό των αθλητών με τα απαραίτητα πριν και μετά τον αγώνα ή την προπόνηση τους.

Και στην καφετέρια υπάρχει πληθώρα τραπεζοκαθισμάτων, για να απολαύσετε τον καφέ σας ή το φαγητό σας, και να χαλαρώσετε παρακολουθώντας τους αγώνες που διαδραματίζονται στα γήπεδα Padel.

Η καφετέρια μας διαθέτει όλα τα απαραίτητα ροφήματα (νερό, αναψυκτικά, ενεργειακά ποτά, αφεψήματα, αλκοολούχα ποτά για τους ενήλικες φίλους μας), αλλά και πληθώρα σνακ και φαγητών. Όλα τα φαγητά που μπορείτε να απολαύσετε παρασκευάζονται με φρέσκα υλικά την στιγμή που τα επιθυμείτε, και καθημερινά προστίθονται στο μενού και νέες γευστικές επιλογές.

Η καφετέρια μας είναι ανοιχτή καθ’ όλη την διάρκεια λειτουργίας των εγκαταστάσεων του Seven Padel Club, δηλαδή καθημερινά 09.00 – 15:30 και από 17:30 – 23.00, ενώ κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και εκδηλώσεις μικρών και μεγάλων φίλων!

Τέλος στην καφετέρια μας, υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων σε διάφορα αθλήματα, καθώς στον χώρο υπάρχουν τηλεοράσεις που διαθέτουν τα συνδρομητικά κανάλια μεγάλων εταιριών, που προβάλλουν αυτά τα πρωταθλήματα!

Padel Babolat Store

Στο κατάστημά μας, που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις μας, μπορείτε να βρείτε πλήρη αθλητικό εξοπλισμό για το αγαπημένο σας άθλημα από την κορυφαία εταιρία του είδους!

Τα Αποδυτήρια μας

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

5 Γήπεδα Padel εκ των οποίων δύο πανοραμικά, με προδιαγραφές World Padel Tour, και ένα γήπεδο για αγώνες 1 vs 1.

Facebook

Instagram

Youtube

εγκαταστάσεις seven padel club
Ακαδημίες 7 Padel Club

Γνωρίστε το Padel

Το πιο ταχέως αναπτυσσόμενο άθλημα στην Ευρώπη όπου αναμένεται να γίνει Ολυμπιακό άθλημα, δεν είναι άλλο από το Padel Tennis!

Εγκαταστάσεις & Δραστηριότητες

Στο Seven Padel Club, έχουμε αγαπήσει ιδιαίτερα το όμορφο άθλημα του Padel. Έχουμε δει πλέον την αγάπη που δείχνουν οι αθλητές για το Padel, καθώς προσφέρει τρομερή σωματική άθληση, αλλά παράλληλα και φοβερή διασκέδαση! Αυτός ήταν και ο λόγος που δημιουργήθηκε αυτούσιο πλέον το Seven Padel Club.

Στο Padel Babolat Store, που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις μας, μπορείτε να βρείτε πλήρη αθλητικό εξοπλισμό για το αγαπημένο σας άθλημα από την κορυφαία εταιρία του είδους!

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες άθλησης των μικρών μας φίλων, οι οποίες θα πρέπει πάντα να συνοδεύονται από ασφάλεια, έμπειρους ανθρώπους και αγάπη και μεράκι, δημιουργήσαμε την Ακαδημία Seven Padel Club, για όλα τα παιδιά ηλικίας από 6 ετών και άνω.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τις εγγραφές, το πρόγραμμα και άλλες λεπτομέρειες, μπορείτε να καλείτε καθημερινά 09.00 – 15:30 και από 17:30 – 23.00 στο τηλέφωνο του Seven Sports Club 210-6030333.

The Seven Padel Club

Μοναδική προσφορά!

Για όλους τους πρωϊνούς φίλους του Padel, από Δευτέρα έως Κυριακή για τις ώρες 09.00-15.00, απολαύστε το Padel, 1.5 ώρα 8 ευρώ και 2 ώρες 10 ευρώ!